14/09/2022

Voor de afdeling Mobiliteit, programma Goedopweg is de Provincie Utrecht op zoek naar een:

Senior Communicatieadviseur
flexibele inzet tussen 16 – 32 uur per week afhankelijk van de pieken en dalen.

Wie zijn wij

In het programma Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht.

Hoe houden we de regio Utrecht bereikbaar?
De regio Utrecht is voor het verkeer en vervoer de draaischijf van Nederland. Dagelijks zijn hier meer dan een miljoen reizigers onderweg. Daarom is het belangrijk dat de regio Utrecht voor iedereen bereikbaar en leefbaar blijft. Goedopweg stimuleert daarom minder reizen, anders reizen en spreiding in tijdstip van reizen.
Goedopweg is een zelfstandige programmaorganisatie onder leiding van een programmamanager, die rechtstreeks wordt aangestuurd door een (bestuurlijke) Regionale Stuurgroep. Het communicatieteam bestaat uit een communicatieregisseur, een (gedrags)campagnemanager, een communicatiemedewerker en een online communicatiemedewerker. En dus straks deze functie als senior communicatieadviseur.

Wat ga je doen
Een van de teams binnen het programma heet Goedopweg & Partners. In dit team werken we samen met werkgevers, met het onderwijs en met geografische gebieden samen aan een betere bereikbaarheid.
Jij gaat met dit team aan de slag om alle communicatiekansen te verzilveren. Dat gaat van webinars tot lobby en van socialmediaposts tot complexe gedragsbeïnvloeding.
Je vertaalt de doelen van het team naar concrete communicatieplannen en voert deze deels zelf uit, deels met je communicatiecollega’s en deels met bureaus.

Je bent een stevige sparringpartner voor de professionals in het team, je adviseert met scherpte en met verstand van zaken. Je schrijft heldere, beknopte communicatieplannen, weet je plannen goed te verkopen, en je weet je doelgroepen aan te zetten tot gedragsverandering. Je weet ook hoe je nieuws moet maken en organiseert slimme persmomenten voor je projecten. Tot slot bewaak je de planning, de effectiviteit en de kwaliteit van jouw campagnes en de communicatiemiddelen die hieruit voortvloeien.

20/07/2021

Senior Communicatieadviseur
flexibele inzet tussen 16 – 32 uur per week afhankelijk van de pieken en dalen.

Wie zijn wij

Hoe houden we de regio Utrecht bereikbaar?

Wat ga je doen